文献
J-GLOBAL ID:202202230300710452
整理番号:22A0316613
ナタネ油の機能的品質に及ぼす抽出技術の影響:菜種ポリフェノールに関する研究【JST・京大機械翻訳】
Influence of extraction technology on rapeseed oil functional quality: a study on rapeseed polyphenols
著者 (8件):
He Mengxue
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J...)
,
Nian Binbin
,
Shi Jiachen
,
Sun Xian
,
Du Runfeng
,
Tan Chin Ping
,
Xu Yong-Jiang
,
Liu Yuanfa
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
1
ページ:
270-279
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)