文献
J-GLOBAL ID:202202231546668436
整理番号:22A0436248
乳化剤としての多糖類の改良法,特性および応用【JST・京大機械翻訳】
Improving method, properties and application of polysaccharide as emulsifier
著者 (2件):
Tang Qilin
(Laboratory of Carbohydrate Science and Engineering, Chongqing Key Laboratory of Inorganic Functional Materials, Chongqing Normal University, Chongqing 401331, China)
,
Huang Gangliang
(Laboratory of Carbohydrate Science and Engineering, Chongqing Key Laboratory of Inorganic Functional Materials, Chongqing Normal University, Chongqing 401331, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
376
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)