文献
J-GLOBAL ID:202202231785592093
整理番号:22A0847071
2-アセチル-1-ピロリン(2-AP)を強調した米Aroma化合物の抽出,同定および定量法と米品質との関係:包括的レビュー【JST・京大機械翻訳】
Extraction, Identification and Quantification Methods of Rice Aroma Compounds with Emphasis on 2-Acetyl-1-Pyrroline (2-AP) and Its Relationship with Rice Quality: A Comprehensive Review
著者 (2件):
Verma Deepak Kumar
(Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, India)
,
Srivastav Prem Prakash
(Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, India)
資料名:
Food Reviews International
(Food Reviews International)
巻:
38
号:
2
ページ:
111-162
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0194C
ISSN:
8755-9129
CODEN:
FRINEL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)