文献
J-GLOBAL ID:202202233249409704
整理番号:22A0854832
凍結乾燥スープ固体の物理的性質に及ぼす高分子添加の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of polymer addition on the physical properties of freeze-dried soup solid
著者 (3件):
Sogabe Tomochika
(Program of Food and AgriLife Science, Graduate School of Integrated Sciences for Life, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Hiroshima, Japan)
,
Ohira Koichi
(Nihon BUCHI K.K, Taito-ku, Tokyo, Japan)
,
Kawai Kiyoshi
(Program of Food and AgriLife Science, Graduate School of Integrated Sciences for Life, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Hiroshima, Japan)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
59
号:
4
ページ:
1510-1519
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)