文献
J-GLOBAL ID:202202233486299233
整理番号:22A0702498
Rosa damascena Millの物理化学的特性とアントシアニン抽出条件の決定【JST・京大機械翻訳】
Determination of some physicochemical properties and anthocyanin extraction conditions of Rosa damascena Mill.
著者 (2件):
Torusdag Guelsen Berat
(Department of Gastronomy and Culinary Arts, Van Yuezuencue Yil University, Van, Turkey)
,
Bakkalbasi Emre
(Department of Food Engineering, Van Yuezuencue Yil University, Van, Turkey)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
2
ページ:
e16279
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)