文献
J-GLOBAL ID:202202235131950009
整理番号:22A1024597
ニンジン(Daucus carota L.)種子発芽は炭水化物及び蛋白質代謝に関与する蛋白質の蓄積を調節することにより水-電気ハイブリッドプライミングにより促進される【JST・京大機械翻訳】
Carrot (Daucus carota L.) Seed Germination Was Promoted by Hydro-Electro Hybrid Priming Through Regulating the Accumulation of Proteins Involved in Carbohydrate and Protein Metabolism
著者 (6件):
Zhao Shuo
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
,
Zou Hao
(School of Mechanical Engineering, Institute of Refrigeration and Cryogenics, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
,
Jia Yingjie
(Shanghai Vegetable Research Institute, Shanghai, China)
,
Pan Xueqin
(Shanghai Vegetable Research Institute, Shanghai, China)
,
Huang Danfeng
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
,
Huang Danfeng
(Shanghai Vegetable Research Institute, Shanghai, China)
資料名:
Frontiers in Plant Science (Web)
(Frontiers in Plant Science (Web))
巻:
13
ページ:
824439
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7094A
ISSN:
1664-462X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)