文献
J-GLOBAL ID:202202236301769375
整理番号:22A1171744
トルコの自然発生サワードウから分離した潜在的抗真菌乳酸菌のキャラクタリゼーションと選択【JST・京大機械翻訳】
Characterization and Selection of Potential Antifungal Lactic Acid Bacteria Isolated From Turkish Spontaneous Sourdough
著者 (3件):
Arsoy Esra Sarac
(Ankara Food Control Laboratory Directorate, Republic of Turkey Ministry of Agriculture and Forestry, Ankara, Turkey)
,
Guel Latife Betuel
(Department of Food Engineering, Engineering Faculty, Giresun University, Giresun, Turkey)
,
Con Ahmet Hilmi
(Department of Food Engineering, Engineering Faculty, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey)
資料名:
Current Microbiology
(Current Microbiology)
巻:
79
号:
5
ページ:
148
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0506A
ISSN:
0343-8651
CODEN:
CUMIDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)