文献
J-GLOBAL ID:202202237391621729
整理番号:22A0326000
スライスドライ塩漬高品質(Montanera)イベリアハムの揮発性化合物に及ぼす米糠抽出物ベース活性包装,高圧処理及び貯蔵温度の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of a rice bran extract-based active packaging, high pressure processing and storage temperature on the volatile compounds of sliced dry-cured high quality (Montanera) Iberian ham
著者 (5件):
Carrapiso Ana I.
(Tecnologia de Alimentos, Escuela de Ingenierias Agrarias, Universidad de Extremadura, 06007 Badajoz, Spain)
,
Martillanes Sara
(Technological Agri-Food Institute (INTAEX), Center for Scientific and Technological Research of Extremadura (CICYTEX), Av. Adolfo Suarez s/n, 06071 Badajoz, Spain)
,
Delgado-Adamez Jonathan
(Technological Agri-Food Institute (INTAEX), Center for Scientific and Technological Research of Extremadura (CICYTEX), Av. Adolfo Suarez s/n, 06071 Badajoz, Spain)
,
Ramirez Rosario
(Technological Agri-Food Institute (INTAEX), Center for Scientific and Technological Research of Extremadura (CICYTEX), Av. Adolfo Suarez s/n, 06071 Badajoz, Spain)
,
Ramirez Rosario
(Tecnologia de Alimentos, Escuela de Ingenierias Agrarias, Universidad de Extremadura, 06007 Badajoz, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
375
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)