文献
J-GLOBAL ID:202202238383678335
整理番号:22A0498714
可消化必須アミノ酸スコア(DIAAS)はブタで決定される植物ベースバーガースの動物ベースバーガーにおいてより大きい【JST・京大機械翻訳】
Digestible indispensable amino acid score (DIAAS) is greater in animal-based burgers than in plant-based burgers if determined in pigs
著者 (7件):
Fanelli Natalia S.
(Department of Animal Sciences, University of Illinois, Urbana, IL, USA)
,
Bailey Hannah M.
(Division of Nutritional Sciences, University of Illinois, Urbana, IL, USA)
,
Thompson Tyler W.
(Department of Animal Sciences, Colorado State University, Fort Collins, CO, USA)
,
Delmore Robert
(Department of Animal Sciences, Colorado State University, Fort Collins, CO, USA)
,
Nair Mahesh Narayanan
(Department of Animal Sciences, Colorado State University, Fort Collins, CO, USA)
,
Stein Hans H.
(Department of Animal Sciences, University of Illinois, Urbana, IL, USA)
,
Stein Hans H.
(Division of Nutritional Sciences, University of Illinois, Urbana, IL, USA)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
61
号:
1
ページ:
461-475
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)