文献
J-GLOBAL ID:202202238530888310
整理番号:22A0574155
シュウ酸による寒冷ショック処理は抗酸化酵素活性の増強とプロリン代謝調節によりグリーンピーマンの冷却損傷を軽減する【JST・京大機械翻訳】
Cold shock treatment with oxalic acid could alleviate chilling injury in green bell pepper by enhancing antioxidant enzyme activity and regulating proline metabolism
著者 (4件):
Wang Feng
(Department of Life Sciences, Yuncheng University, Yuncheng, Shanxi Province 044000, China)
,
Yang Qingzhen
(Department of Life Sciences, Yuncheng University, Yuncheng, Shanxi Province 044000, China)
,
Zhao Qifeng
(Pomology Institute of Shanxi Agricultural University, Taigu, Shanxi Province 030815, China)
,
Li Xin
(Department of Life Sciences, Yuncheng University, Yuncheng, Shanxi Province 044000, China)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
295
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)