文献
J-GLOBAL ID:202202238804155155
整理番号:22A0708029
半最終製品としての魚骨の保存【JST・京大機械翻訳】
Preservation of Fish Bones as Semi-finished Products
著者 (6件):
Boumendil Ilham
(FST of Mohammedia, Univ Hassan II, Casablanca, Morocco)
,
Baggar Asmae
(FST of Mohammedia, Univ Hassan II, Casablanca, Morocco)
,
Gouad Wadii
(FST of Mohammedia, Univ Hassan II, Casablanca, Morocco)
,
Gouad Wadii
(Establishment Wadii Training and Advice (Agricultural) El Jadida, El Jadida, Morocco)
,
Fechtali Taoufiq
(FST of Mohammedia, Univ Hassan II, Casablanca, Morocco)
,
Safi Amal
(FST of Mohammedia, Univ Hassan II, Casablanca, Morocco)
資料名:
Advances in Intelligent Systems and Computing
(Advances in Intelligent Systems and Computing)
巻:
1418
ページ:
1204-1210
発行年:
2022年
JST資料番号:
W5075A
ISSN:
2194-5357
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)