文献
J-GLOBAL ID:202202239199742569
整理番号:22A1099975
2型糖尿病に対する治療アジュバントとしての野菜食品源からの蛋白質とペプチド【JST・京大機械翻訳】
Proteins and peptides from vegetable food sources as therapeutic adjuvants for the type 2 diabetes mellitus
著者 (3件):
Chan-Zapata Ivan
(Facultad de Ingenieria Quimica, Universidad Autonoma de Yucatan, Merida, Yucatan, Mexico)
,
Sandoval-Castro Carlos
(Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, Universidad Autonoma de Yucatan. Carretera Merida-Xmatkuil Km, Merida, Yucatan, Mexico)
,
Segura-Campos Maira Rubi
(Facultad de Ingenieria Quimica, Universidad Autonoma de Yucatan, Merida, Yucatan, Mexico)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
62
号:
10
ページ:
2673-2682
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)