前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202240891573750   整理番号:22A0181279

分子動力学はトリグリセリド消化に及ぼすエポキシ基の効果を明らかにする【JST・京大機械翻訳】

Molecular dynamics revealed the effect of epoxy group on triglyceride digestion
著者 (7件):
Li Xue
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)
Liu Yan-jun
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)
Nian Bin-bin
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)
Cao Xin-yu
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)
Tan Chin-ping
(Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, University Putra Malaysia, Selangor 410500, Malaysia)
Liu Yuan-fa
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)
Xu Yong-jiang
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jia...)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 373  号: PB  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。