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J-GLOBAL ID:202202241167521550   整理番号:22A0944068

水中油乳濁液の脂質結晶化度はin vitroで変化する【JST・京大機械翻訳】

Lipid crystallinity of oil-in-water emulsions alters in vitro
著者 (7件):
Borduas M.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Spagnuolo P.A.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Marangoni A.G.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Corradini M.G.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Corradini M.G.
(Arrell Food Institute, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Wright A.J.
(Department of Human Health and Nutritional Sciences, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
Rogers M.A.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 382  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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