文献
J-GLOBAL ID:202202243818214264
整理番号:22A0176769
天然食品保存料としての三成分ショウガ-シナモン-カルダム複合材料精油ナノエマルションの開発【JST・京大機械翻訳】
Developing three-component ginger-cinnamon-cardamom composite essential oil nanoemulsion as natural food preservatives
著者 (5件):
Jafarizadeh-Malmiri Hoda
(Faculty of Chemical Engineering, Sahand University of Technology, Tabriz, Iran)
,
Jafarizadeh-Malmiri Hoda
(Department of Food Science and Technology, Applied Scientific Training Center of Shirin Asal Food Industries Group, Tabriz, Iran)
,
Anarjan Navideh
(Department of Engineering, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran)
,
Berenjian Aydin
(School of Engineering, University of Waikato, Hamilton, 3240, New Zealand)
,
Berenjian Aydin
(Department of Agricultural and Biological Engineering, Pennsylvania State University, University Park, PA, 16802, USA)
資料名:
Environmental Research
(Environmental Research)
巻:
204
号:
PB
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
D0574A
ISSN:
0013-9351
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)