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J-GLOBAL ID:202202243818214264   整理番号:22A0176769

天然食品保存料としての三成分ショウガ-シナモン-カルダム複合材料精油ナノエマルションの開発【JST・京大機械翻訳】

Developing three-component ginger-cinnamon-cardamom composite essential oil nanoemulsion as natural food preservatives
著者 (5件):
Jafarizadeh-Malmiri Hoda
(Faculty of Chemical Engineering, Sahand University of Technology, Tabriz, Iran)
Jafarizadeh-Malmiri Hoda
(Department of Food Science and Technology, Applied Scientific Training Center of Shirin Asal Food Industries Group, Tabriz, Iran)
Anarjan Navideh
(Department of Engineering, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran)
Berenjian Aydin
(School of Engineering, University of Waikato, Hamilton, 3240, New Zealand)
Berenjian Aydin
(Department of Agricultural and Biological Engineering, Pennsylvania State University, University Park, PA, 16802, USA)

資料名:
Environmental Research  (Environmental Research)

巻: 204  号: PB  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: D0574A  ISSN: 0013-9351  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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