文献
J-GLOBAL ID:202202244305166072
整理番号:22A0981613
マイクロ波ブランチング中のスイートコーンカーネルの物理化学的性質【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical characteristics of sweet corn kernels during microwave blanching
著者 (2件):
Popaliya Chandni
(Department of Processing and Food Engineering, College of Agricultural Engineering and Technology, Anand Agricultural University, Godhra, India)
,
Kumar Navneet
(Department of Processing and Food Engineering, College of Agricultural Engineering and Technology, Anand Agricultural University, Godhra, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
3
ページ:
e16413
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)