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文献
J-GLOBAL ID:202202244941808335   整理番号:22A0324922

乳濁液中のホエー蛋白質のゲル化に及ぼす均質化と熱処理の影響【JST・京大機械翻訳】

The effect of homogenization and heat treatment on gelation of whey proteins in emulsions
著者 (2件):
Domian Ewa
(Department of Food Engineering and Process Management, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW (WULS-SGGW), 159c Nowoursynowska St., 02-776, Warsaw, Poland)
Manko-Jurkowska Diana
(Department of Chemistry, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW (WULS-SGGW), 159c Nowoursynowska St., 02-776, Warsaw, Poland)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 319  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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