文献
J-GLOBAL ID:202202244941808335
整理番号:22A0324922
乳濁液中のホエー蛋白質のゲル化に及ぼす均質化と熱処理の影響【JST・京大機械翻訳】
The effect of homogenization and heat treatment on gelation of whey proteins in emulsions
著者 (2件):
Domian Ewa
(Department of Food Engineering and Process Management, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW (WULS-SGGW), 159c Nowoursynowska St., 02-776, Warsaw, Poland)
,
Manko-Jurkowska Diana
(Department of Chemistry, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW (WULS-SGGW), 159c Nowoursynowska St., 02-776, Warsaw, Poland)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
319
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)