文献
J-GLOBAL ID:202202246456768840
整理番号:22A0462745
乾燥サワー塩漬魚の品質とシェルフライフに及ぼすs菜調理の影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of sous vide cooking on quality and shelf-life of dried sour-salted fish
著者 (2件):
Pongsetkul Jaksuma
(School of Animal Technology and Innovation, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology, Nakhon Ratchasima, Thailand)
,
Benjakul Soottawat
(International Center of Excellence in Seafood Science and Innovation, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Thailand)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
1
ページ:
e16142
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)