文献
J-GLOBAL ID:202202252169315580
整理番号:22A0228766
マイクロフルイディックデバイスによるエマルションのキャラクタリゼーション:界面張力とコアレッセンスに対する安定性に関するレビュー【JST・京大機械翻訳】
Emulsion characterization via microfluidic devices: A review on interfacial tension and stability to coalescence
著者 (6件):
Ho Thao Minh
(Department of Food and Nutrition, P.O. Box 66, 00014, University of Helsinki, Finland)
,
Ho Thao Minh
(Helsinki Institute of Sustainability Science (HELSUS), P.O. Box 65, 00014, University of Helsinki, Finland)
,
Razzaghi Aysan
(Department of Chemical Engineering and Applied Chemistry, University of Toronto, 200 College Street, Toronto, ON M5S 3E5, Canada)
,
Ramachandran Arun
(Department of Chemical Engineering and Applied Chemistry, University of Toronto, 200 College Street, Toronto, ON M5S 3E5, Canada)
,
Mikkonen Kirsi S.
(Department of Food and Nutrition, P.O. Box 66, 00014, University of Helsinki, Finland)
,
Mikkonen Kirsi S.
(Helsinki Institute of Sustainability Science (HELSUS), P.O. Box 65, 00014, University of Helsinki, Finland)
資料名:
Advances in Colloid and Interface Science
(Advances in Colloid and Interface Science)
巻:
299
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
B0923A
ISSN:
0001-8686
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)