文献
J-GLOBAL ID:202202253973711708
整理番号:22A1151462
CFDシミュレーションを用いた牛肉熱処理の最適化:蛋白質変性度のモデリング【JST・京大機械翻訳】
Optimization of beef heat treatment using CFD simulation: Modeling of protein denaturation degree
著者 (3件):
Szpicer Arkadiusz
(Department of Technique and Food Development, Warsaw University of Life Science, Warsaw, Poland)
,
Wierzbicka Agnieszka
(Department of Technique and Food Development, Warsaw University of Life Science, Warsaw, Poland)
,
Poltorak Andrzej
(Department of Technique and Food Development, Warsaw University of Life Science, Warsaw, Poland)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
45
号:
4
ページ:
e14014
発行年:
2022年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)