文献
J-GLOBAL ID:202202254269883249
整理番号:22A0409295
塩パンからプレートへ:カッティングにおける食用塩生植物Salicornia ramosissimaの使用の評価【JST・京大機械翻訳】
From the saltpan to the plate: An evaluation of the use of the edible halophyte Salicornia ramosissima in catering
著者 (6件):
Cardoso Mariana
(CESAM and Department of Biology, University of Aveiro, Aveiro, Portugal)
,
Silva Helena
(CESAM and Department of Biology, University of Aveiro, Aveiro, Portugal)
,
Patinha Carla
(GEOBIOTEC and Department of Geosciences, University of Aveiro, Aveiro, Portugal)
,
Costa Natalia
(ITAU - Instituto Tecnico de Alimentacao Humana SA, Direcao de Qualidade e Seguranca, Sao Pedro de Fins, Maia, Portugal)
,
Nunes Susana
(ITAU - Instituto Tecnico de Alimentacao Humana SA, Direcao de Qualidade e Seguranca, Sao Pedro de Fins, Maia, Portugal)
,
Cunha Angela
(CESAM and Department of Biology, University of Aveiro, Aveiro, Portugal)
資料名:
Annals of Applied Biology
(Annals of Applied Biology)
巻:
180
号:
1
ページ:
99-108
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0847C
ISSN:
0003-4746
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)