文献
J-GLOBAL ID:202202254330872563
整理番号:22A0854842
パイナップル懸濁液の物理化学的安定性:剪断による酵素プロセスと均質化の統合効果【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical stability of pineapple suspensions: the integrated effects of enzymatic processes and homogenization by shear
著者 (4件):
Cardona Lina Maria
(Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Colombia, Medellin, Colombia)
,
Cortes-Rodriguez Misael
(Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Colombia, Medellin, Colombia)
,
Galeano Francisco Javier Castellanos
(Facultad de Ingenierias, Universidad de Caldas, Manizales, Colombia)
,
Arango Julio C.
(Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Colombia, Medellin, Colombia)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
59
号:
4
ページ:
1610-1618
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)