文献
J-GLOBAL ID:202202255663425960
整理番号:22A0901652
酸化防止剤カルミン酸で濃縮した可食性の甘味ゲルで可塑化したポリビニルアルコール系フィルム【JST・京大機械翻訳】
Polyvinyl alcohol-based films plasticized with an edible sweetened gel enriched with antioxidant carminic acid
著者 (4件):
Bayer Gozde
(DS Bio ve Nanoteknoloji A. S, Lavida City Plaza 45/7, 06530, Ankara, Turkey)
,
Shayganpour Amirreza
(Smart Materials, Istituto Italiano di Tecnologia, Via Morego 30, 16163, Genova, Italy)
,
Zia Jasim
(Smart Materials, Istituto Italiano di Tecnologia, Via Morego 30, 16163, Genova, Italy)
,
Bayer Ilker S.
(Smart Materials, Istituto Italiano di Tecnologia, Via Morego 30, 16163, Genova, Italy)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
323
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)