文献
J-GLOBAL ID:202202256078547696
整理番号:22A0463633
食品商品における試料調製からNMRベース代謝プロファイリングまで:テーブルオリーブの場合【JST・京大機械翻訳】
From sample preparation to NMR-based metabolic profiling in food commodities: The case of table olives
著者 (4件):
Beteinakis Stavros
(Division of Pharmacognosy and Natural Products Chemistry, Department of Pharmacy, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece)
,
Papachristodoulou Anastasia
(Division of Pharmacognosy and Natural Products Chemistry, Department of Pharmacy, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece)
,
Mikros Emmanuel
(Division of Pharmaceutical Chemistry, Department of Pharmacy, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece)
,
Halabalaki Maria
(Division of Pharmacognosy and Natural Products Chemistry, Department of Pharmacy, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece)
資料名:
Phytochemical Analysis
(Phytochemical Analysis)
巻:
33
号:
1
ページ:
83-93
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0192A
ISSN:
0958-0344
CODEN:
PHANEL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)