文献
J-GLOBAL ID:202202256517277575
整理番号:22A0646407
γ-グルタミルカルノシンの酵素的合成の開発と味への影響【JST・京大機械翻訳】
Development of Enzymatic Synthesis of γ-Glutamylcarnosine and Its Effects on Taste
著者 (4件):
Takakura Yukiko
(Division of Applied Biology, Kyoto Institute of Technology)
,
Arai Shintaro
(Division of Applied Biology, Kyoto Institute of Technology)
,
Kanaori Kenji
(Division of Molecular Chemistry and Engineering, Kyoto Institute of Technology)
,
Suzuki Hideyuki
(Division of Applied Biology, Kyoto Institute of Technology)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
70
号:
2
ページ:
592-597
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)