文献
J-GLOBAL ID:202202256805557404
整理番号:22A0741010
抗菌活性を有する蛍光性炭素ドットのグリーン合成と大西洋サバ(Scomber scombrus)貯蔵への応用【JST・京大機械翻訳】
Green synthesis of fluorescent carbon dots with antibacterial activity and their application in Atlantic mackerel (Scomber scombrus) storage
著者 (3件):
Lin Rong
(Academy of Food Interdisciplinary Science, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Qinggongyuan1, Ganjingzi District, Dalian 116034, Liaoning, China. chengshasha880321@126.com mqtan@dlpu.edu.cn)
,
Cheng Shasha
,
Tan Mingqian
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
4
ページ:
2098-2108
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)