文献
J-GLOBAL ID:202202257443385598
整理番号:22A0981518
応答曲面法を用いた魚類副産物から得た加水分解物の品質パラメータの研究【JST・京大機械翻訳】
Investigation of the quality parameters of hydrolysates obtained from fish by-products using response surface methodology
著者 (2件):
Korkmaz Koray
(Department of Fisheries Engineering Technology, Fatsa Faculty of Marine Sciences, Ordu University, Ordu, Turkey)
,
Tokur Bahar
(Department of Fisheries Engineering Technology, Fatsa Faculty of Marine Sciences, Ordu University, Ordu, Turkey)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
3
ページ:
e16296
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)