文献
J-GLOBAL ID:202202257602697477
整理番号:22A0500060
実際の食品試料中のバニリン検出のためのグラフェンナノリボン-コバルトフェライトナノ複合材料と臭化1-メチル-3-ブチルイミダゾリウムに基づく新規,高感度,選択的ナノセンサ【JST・京大機械翻訳】
A novel, sensitive and selective nanosensor based on graphene nanoribbon-cobalt ferrite nanocomposite and 1-methyl-3-butylimidazolium bromide for detection of vanillin in real food samples
著者 (2件):
Roostaee Maryam
(Chemistry Department, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran)
,
Sheikhshoaie Iran
(Chemistry Department, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
16
号:
1
ページ:
523-532
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)