文献
J-GLOBAL ID:202202257810645647
整理番号:22A0436236
化学的酸性化,生及び熱不活性化発酵乳ヨーグルトは明確な生物活性ペプチド,遊離アミノ酸及び小化合物プロファイルを示す【JST・京大機械翻訳】
Chemically acidified, live and heat-inactivated fermented dairy yoghurt show distinct bioactive peptides, free amino acids and small compounds profiles
著者 (4件):
Nielsen Soren D.
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)
,
Jakobsen Louise M.A.
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)
,
Geiker Nina R.W.
(Department of Nutrition, Exercise and Sports, Faculty of Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Bertram Hanne Christine
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
376
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)