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J-GLOBAL ID:202202257810645647   整理番号:22A0436236

化学的酸性化,生及び熱不活性化発酵乳ヨーグルトは明確な生物活性ペプチド,遊離アミノ酸及び小化合物プロファイルを示す【JST・京大機械翻訳】

Chemically acidified, live and heat-inactivated fermented dairy yoghurt show distinct bioactive peptides, free amino acids and small compounds profiles
著者 (4件):
Nielsen Soren D.
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)
Jakobsen Louise M.A.
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)
Geiker Nina R.W.
(Department of Nutrition, Exercise and Sports, Faculty of Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
Bertram Hanne Christine
(Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, 8200 Aarhus N, Denmark)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 376  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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