文献
J-GLOBAL ID:202202257981161212
整理番号:22A0945770
ショウガの主要生物活性化合物,ギンゲロールとホガオールの回収に及ぼす乾燥と抽出プロセスの影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of drying and extractions processes on the recovery of gingerols and shogaols, the main bioactive compounds of ginger
著者 (3件):
Dalsasso Raul Remor
(Department of Chemical and Food Engineering, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, SC, Brazil)
,
Valencia German Ayala
(Department of Chemical and Food Engineering, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, SC, Brazil)
,
Monteiro Alcilene Rodrigues
(Department of Chemical and Food Engineering, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, SC, Brazil)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
154
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)