文献
J-GLOBAL ID:202202258588535624
整理番号:22A1092064
Fourier変換イオンサイクロトロン共鳴質量分析を用いたフィンランドベリーワイン中のフェノール化合物の化学的フィンガープリント【JST・京大機械翻訳】
Chemical fingerprinting of phenolic compounds in Finnish berry wines using Fourier transform ion cyclotron resonance mass spectrometry
著者 (5件):
Dou Yanning
(Department of Chemistry, University of Eastern Finland, Yliopistokatu 7, FI-80130 Joensuu, Finland)
,
Mei Menglan
(Department of Chemistry, University of Eastern Finland, Yliopistokatu 7, FI-80130 Joensuu, Finland)
,
Kettunen Timo
(Hermanni Winery Ltd, Kaeymiskuja 2, FI-82900, Ilomantsi, Finland)
,
Maekinen Marko
(Department of Chemistry, University of Eastern Finland, Yliopistokatu 7, FI-80130 Joensuu, Finland)
,
Jaenis Janne
(Department of Chemistry, University of Eastern Finland, Yliopistokatu 7, FI-80130 Joensuu, Finland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
383
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)