文献
J-GLOBAL ID:202202258668023838
整理番号:22A0944096
異なるイタリアワイン中の遊離および共役クエルセチン含量のプロファイル【JST・京大機械翻訳】
Profile of free and conjugated quercetin content in different Italian wines
著者 (6件):
Simonetti Giulia
(Department of Chemistry University “La Sapienza”, P. le Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy)
,
Buiarelli Francesca
(Department of Chemistry University “La Sapienza”, P. le Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy)
,
Bernardini Flaminia
(Department of Economics University “La Sapienza”, Via del Castro Laurenziano 9, 00161 Rome Italy)
,
Filippo Patrizia Di
(Inail DIT-Via Roberto Ferruzzi, 38-00143 Rome, Italy)
,
Riccardi Carmela
(Inail DIT-Via Roberto Ferruzzi, 38-00143 Rome, Italy)
,
Pomata Donatella
(Inail DIT-Via Roberto Ferruzzi, 38-00143 Rome, Italy)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
382
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)