文献
J-GLOBAL ID:202202258954849815
整理番号:22A1029835
膜分画熱誘導エンドウ蛋白質凝集体の物理化学的及び機能的特性【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical and Functional Properties of Membrane-Fractionated Heat-Induced Pea Protein Aggregates
著者 (3件):
Asen Nancy D.
(Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada)
,
Aluko Rotimi E.
(Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada)
,
Aluko Rotimi E.
(The Richardson Center for Functional Foods and Nutraceuticals, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada)
資料名:
Frontiers in Nutrition (Web)
(Frontiers in Nutrition (Web))
巻:
9
ページ:
852225
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7088A
ISSN:
2296-861X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)