文献
J-GLOBAL ID:202202259326349570
整理番号:22A1092261
マルトデキストリンを用いた緑茶抽出物のナノカプセル封じとそのキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Nanoencapsulation of green tea extract using maltodextrin and its characterisation
著者 (3件):
Parvez Sadaf
(Department of Food Science & Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
,
Ahmed Wani Idrees
(Department of Food Science & Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
,
Masoodi F.A.
(Department of Food Science & Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
384
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)