前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202259607722053   整理番号:22A0328409

冷蔵中の高酸素修飾雰囲気包装牛肉ステーキにおける二酸化炭素に対する細菌群集の応答【JST・京大機械翻訳】

The response of bacterial communities to carbon dioxide in high-oxygen modified atmosphere packaged beef steaks during chilled storage
著者 (18件):
Yang Jun
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Yang Jun
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Yang Xiaoyin
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Yang Xiaoyin
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Liang Rongrong
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Liang Rongrong
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Zhu Lixian
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Zhu Lixian
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Mao Yanwei
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Mao Yanwei
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Dong Pengcheng
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Dong Pengcheng
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Hopkins David L.
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Hopkins David L.
(Centre for Red Meat and Sheep Development, NSW Department of Primary Industries, Cowra, NSW 2794, Australia)
Luo Xin
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Luo Xin
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Zhang Yimin
(Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China)
Zhang Yimin
(National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 151  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。