文献
J-GLOBAL ID:202202259697846886
整理番号:22A0462761
機能的パスタの消化性,調理品質および構造属性に及ぼすMoringa oleiferaさや添加の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of Moringa oleifera pod addition on the digestibility, cooking quality, and structural attributes of functional pasta
著者 (4件):
Kamble Dinkar B.
(Department of Food Technology, Vignan’s Foundation for Science Technology and Research, Guntur, India)
,
Bashir Khalid
(Department of Food Technology, Jamia Hamdard, New Delhi, India)
,
Singh Rakhi
(Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management, Kundli, India)
,
Rani Savita
(Department of Life Science, Sharda University, Greater Noida, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
1
ページ:
e16163
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)