文献
J-GLOBAL ID:202202260445830151
整理番号:22A1091583
高メトキシリンゴペクチンのレオロジー及びゲル化特性に及ぼす大気圧低温プラズマの影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of atmospheric pressure cold plasma on the rheological and gelling properties of high methoxyl apple pectin
著者 (3件):
Basak Somnath
(Department of Food Engineering and Technology, Institute of Chemical Technology, Matunga, Mumbai, 400 019, India)
,
Annapure Uday S.
(Department of Food Engineering and Technology, Institute of Chemical Technology, Matunga, Mumbai, 400 019, India)
,
Annapure Uday S.
(Institute of Chemical Technology, Marathwada Campus, Jalna, 431 213, India)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
129
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)