文献
J-GLOBAL ID:202202260766202839
整理番号:22A0492846
カキ及び魚殻から取得したキトサンの抽出及び特性化及び酸化防止剤としての応用【JST・京大機械翻訳】
Extraction and characterization of Chitosan gained from oyster and fish shells and evaluation its application as antioxidant
著者 (4件):
Hadi Angham G.
(Department of Chemistry, College of Science, Babylon University, Babylon, Iraq)
,
Saddam Nahlah Salman
(Department of Chemistry, College of Science, Babylon University, Babylon, Iraq)
,
Ahmed Dina S.
(Department of Medical Instrumentation Engineering, Al-Mansour University College, Baghdad, Iraq)
,
Yousif Emad
(Department of Chemistry, College of Science, Al-Nahrain University, Baghdad, Iraq)
資料名:
AIP Conference Proceedings
(AIP Conference Proceedings)
巻:
2386
号:
1
ページ:
030016-030016-8
発行年:
2022年
JST資料番号:
D0071C
ISSN:
0094-243X
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)