文献
J-GLOBAL ID:202202260784335699
整理番号:22A0982945
工業用食品接触表面の殺菌のための低温プラズマ:現状と機会の概観【JST・京大機械翻訳】
Cold plasma for the disinfection of industrial food-contact surfaces: An overview of current status and opportunities
著者 (3件):
Katsigiannis Andreas S.
(Department of Electrical Engineering & Electronics, University of Liverpool, Liverpool, UK)
,
Bayliss Danny L.
(Processing & Production Research Department, Campden BRI, Gloucestershire, UK)
,
Walsh James L.
(Department of Electrical Engineering & Electronics, University of Liverpool, Liverpool, UK)
資料名:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
(Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety)
巻:
21
号:
2
ページ:
1086-1124
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2541A
ISSN:
1541-4337
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)