文献
J-GLOBAL ID:202202261188711918
整理番号:22A0981594
グルテンフリークッキーの品質に対する新規水性法により得られた脱脂大豆とピーナッツ粉の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of defatted soy and peanut flour obtained by new aqueous method on quality of gluten-free cookies
著者 (2件):
Wang Siqi
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing, People’s Republic of China)
,
Wu Wenbiao
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing, People’s Republic of China)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
3
ページ:
e16390
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)