文献
J-GLOBAL ID:202202261370935788
整理番号:22A0937422
食品関連環境からの新しいハロモナス属菌株の同定
Identification of New Halomonas Strains from Food-related Environments
著者 (4件):
Tsuji Ayaka
(Graduate School of Biology-Oriented Science and Technology, Kindai University)
,
Takei Yasuko
(Graduate School of Biology-Oriented Science and Technology, Kindai University)
,
Nishimura Taku
(Energy Technology Laboratories, OSAKA GAS Co., Ltd.)
,
Azuma Yoshinao
(Graduate School of Biology-Oriented Science and Technology, Kindai University)
資料名:
Microbes and Environments
(Microbes and Environments)
巻:
37
号:
1
ページ:
ROMBUNNO.ME21052(J-STAGE)
発行年:
2022年
JST資料番号:
L0704A
ISSN:
1342-6311
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)