文献
J-GLOBAL ID:202202261928870578
整理番号:22A0860326
共押出と押出マイクロカプセル化:胃腸消化と貯蔵によるマイクロカプセル化効率,生存可能性に対する影響【JST・京大機械翻訳】
Co-extrusion and extrusion microencapsulation: Effect on microencapsulation efficiency, survivability through gastrointestinal digestion and storage
著者 (4件):
How Yu-Hsuan
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, Kuala Lumpur, Malaysia)
,
Lai Ka-Wai
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, Kuala Lumpur, Malaysia)
,
Pui Liew-Phing
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, Kuala Lumpur, Malaysia)
,
In Lionel Lian-Aun
(Department of Biotechnology, Faculty of Applied Sciences, UCSI University, Kuala Lumpur, Malaysia)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
45
号:
3
ページ:
e13985
発行年:
2022年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)