前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202261968304426   整理番号:22A1036188

オクテニルこはく酸無水物と酵素処理により修飾されたコーンスターチの構造とメントンカプセル化【JST・京大機械翻訳】

Structure and Menthone Encapsulation of Corn Starch Modified by Octenyl Succinic Anhydride and Enzymatic Treatment
著者 (22件):
Ji Xuan
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Ji Xuan
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Ji Xuan
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Du Jing
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Du Jing
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Du Jing
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Gu Jiaying
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Yang Jie
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Yang Jie
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Yang Jie
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Cheng Li
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Cheng Li
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Cheng Li
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Zhaofeng
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Zhaofeng
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Zhaofeng
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Caiming
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Caiming
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Li Caiming
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Hong Yan
(Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Hong Yan
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)
Hong Yan
(Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China)

資料名:
Journal of Food Quality  (Journal of Food Quality)

巻: 2022  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: A0984B  ISSN: 0146-9428  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。