文献
J-GLOBAL ID:202202262194513656
整理番号:22A1050379
ヨーグルト粉末の微生物学的安定性,物理化学的,微細構造的および官能的性質に及ぼす種々の凍結乾燥圧力の影響【JST・京大機械翻訳】
The effect of different lyophilisation pressures on the microbiological stability, physicochemical, microstructural, and sensorial properties of yoghurt powders
著者 (1件):
OEztuerk Hale Inci
(Department of Food Engineering, Konya Food and Agriculture University, Konya, 42080, Turkey)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
129
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)