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文献
J-GLOBAL ID:202202262194513656   整理番号:22A1050379

ヨーグルト粉末の微生物学的安定性,物理化学的,微細構造的および官能的性質に及ぼす種々の凍結乾燥圧力の影響【JST・京大機械翻訳】

The effect of different lyophilisation pressures on the microbiological stability, physicochemical, microstructural, and sensorial properties of yoghurt powders
著者 (1件):
OEztuerk Hale Inci
(Department of Food Engineering, Konya Food and Agriculture University, Konya, 42080, Turkey)

資料名:
International Dairy Journal  (International Dairy Journal)

巻: 129  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: W0531A  ISSN: 0958-6946  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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