文献
J-GLOBAL ID:202202262404231132
整理番号:22A0587770
異なる乾燥法からの乾燥食用鳥巣フレークの品質とそれらの飲料の特性【JST・京大機械翻訳】
Qualities of dried edible bird’s nest flakes from different drying methods and properties of their beverage
著者 (2件):
Chantakun Kasidate
(Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, Thailand)
,
Benjakul Soottawat
(Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, Thailand)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
40
号:
2
ページ:
243-253
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)