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J-GLOBAL ID:202202262569750341   整理番号:22A1113036

ポストカラム誘導体化のHPLC-FLDによる香辛料中の全アフラトキシン(B_1,B_2,G_1,G_2)の定量のための高感度でロバストな方法の適応,最適化および検証【JST・京大機械翻訳】

Adaptation, optimization, and validation of a sensitive and robust method for the quantification of total aflatoxins (B1, B2, G1, and G2) in the spice merken by HPLC-FLD with post-column derivatization
著者 (5件):
Palma P.
(Laboratorio de Salud Publica, Ambiental y Laboral, Servicio Regional Ministerial, Ministerio de Salud, Santiago, Chile)
Godoy M.
(Laboratorio de Salud Publica, Ambiental y Laboral, Servicio Regional Ministerial, Ministerio de Salud, Santiago, Chile)
Vidal M.
(Laboratorio de Salud Publica, Ambiental y Laboral, Servicio Regional Ministerial, Ministerio de Salud, Santiago, Chile)
Rivera A.
(Departamento de Nutricion y Alimentos, Ministerio de Salud, Santiago, Chile)
Calderon R.
(Centro de Investigacion en Recursos Naturales y Sustentabilidad, Universidad Bernardo O’Higgins, Fabrica 1990, Segundo Piso, Santiago, Chile)

資料名:
Microchemical Journal  (Microchemical Journal)

巻: 178  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: D0072A  ISSN: 0026-265X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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