文献
J-GLOBAL ID:202202262812645155
整理番号:22A0440095
スペインのワイン部門におけるビジネスモデルと持続可能性【JST・京大機械翻訳】
The business model and sustainability in the Spanish wine sector
著者 (4件):
Ferrer Juan R.
(ETSI Agronomica, Alimentaria y Biosistemas, Universidad Politecnica de Madrid, Av. Puerta de Hierro, n° 2, 4, 28040, Madrid, Spain)
,
Garcia-Cortijo Maria Carmen
(Instituto de Desarrollo Regional, Universidad de Castilla-La Mancha, Campus Universitario s/n, 02071, Albacete, Spain)
,
Pinilla Vicente
(Universidad de Zaragoza, Department of Applied Economics, and Agro-Food Institute of Aragon (IA2), Gran Via, 2, 50005, Zaragoza, Spain)
,
Castillo-Valero Juan Sebastian
(Instituto de Desarrollo Regional, Universidad de Castilla-La Mancha, Campus Universitario s/n, 02071, Albacete, Spain)
資料名:
Journal of Cleaner Production
(Journal of Cleaner Production)
巻:
330
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0750A
ISSN:
0959-6526
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)