文献
J-GLOBAL ID:202202262992788671
整理番号:22A0894756
食品応用のためのSyzygium cumini種子抽出物を強化したアルギン酸ナトリウム/アラビアゴムベースフィルムの製造とキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Production and Characterization of Sodium Alginate/Gum Arabic Based Films Enriched with Syzygium cumini Seeds Extracts for Food Application
著者 (5件):
Abdin Mohamed
(College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, China)
,
Abdin Mohamed
(Agriculture Research Center, Food Technology Research Institute, Giza, Egypt)
,
El-Beltagy A. E.
(Department of Food Science and Nutrition, College of Science, Taif University, Taif, Saudi Arabia)
,
El-sayed M. E.
(Food Science and Technology Department, Faculty of Agriculture, Tanta University, Tanta, Egypt)
,
Naeem Mohamed Ahmed
(Nutrition and Food Science of Ain Shams University Specialized Hospital, Ain Shams University, Cairo, Egypt)
資料名:
Journal of Polymers and the Environment
(Journal of Polymers and the Environment)
巻:
30
号:
4
ページ:
1615-1626
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0433A
ISSN:
1566-2543
CODEN:
JPENFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)