文献
J-GLOBAL ID:202202263029916273
整理番号:22A0434610
ナノリポソーム-ホエー蛋白質相互作用の機構へのアルファ-ラクトアルブミンとβ-ラクトグロブリンからの洞察【JST・京大機械翻訳】
Insights from alpha-Lactoalbumin and beta-Lactoglobulin into mechanisms of nanoliposome-whey protein interactions
著者 (8件):
Wang Qian
(College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, Hubei, 434025, PR China)
,
Pan Min-hsiung
(Institute of Food Sciences and Technology, National Taiwan University, Taipei, 10617, PR China)
,
Chiou Yi-shiou
(College of Pharmacy, Kaohsiung Medical University, Kaohsiung City, 80708, PR China)
,
Li Zhenshun
(College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, Hubei, 434025, PR China)
,
Wei Shudong
(College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, Hubei, 434025, PR China)
,
Yin Xiaoli
(College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, Hubei, 434025, PR China)
,
Ding Baomiao
(College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, Hubei, 434025, PR China)
,
Ding Baomiao
(Institute of Food Sciences and Technology, National Taiwan University, Taipei, 10617, PR China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
125
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)