文献
J-GLOBAL ID:202202263332454242
整理番号:22A0325920
パパインまたはフィシンを用いた発芽ヒヨコマメ(Cicer arietinum)蛋白質加水分解物からのペプチドの最適化,同定および比較および2型糖尿病マーカーとの関係【JST・京大機械翻訳】
Optimization, identification, and comparison of peptides from germinated chickpea (Cicer arietinum) protein hydrolysates using either papain or ficin and their relationship with markers of type 2 diabetes
著者 (2件):
Chandrasekaran Subhiksha
(Department of Food Science and Human Nutrition, University of Illinois at Urbana, IL 61801, USA)
,
Gonzalez de Mejia Elvira
(Department of Food Science and Human Nutrition, University of Illinois at Urbana, IL 61801, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
374
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)